Cautare
, Contributor

DWF

AdNews |
|

Bugetare Participativa Bucuresti – Plum Media alege sa se implice in proiecte cu impact social

Agentia Plum Media a luat nastere din dorinta de a veni in sprijinul antreprenorilor care dezvolta business-uri in mediul online. In acest sens, pune la dispozitia acestora o gama larga de servicii adaptate cerintelor digitale actuale. Incepand de la creare site-uri de prezentare si magazine online, pana la campanii complexe de optimizare SEO sau platite. Pe toate le poate realiza cu succes! 

Pentru a-si atinge obiectivele cu succes, agentia Plum Media lucreaza constant la dezvoltarea echipei si  investeste regulat in soft-uri moderne, training-uri de calitate si spatii de lucru adaptate nevoilor echipei.

De ce alegem sa ne implicam in proiecte cu impact social?

Credem cu tarie ca schimbarea vine odata cu noi. Atat timp cat depunem eforturi considerabile pentru a realiza imbunatatiri asupra calitatii vietii noastre, schimbarea nu va inceta sa apara. Acestea au fost unele dintre motto-urile care ne-au impulsionat sa raspundem provocarii lansate de Primaria Bucuresti – Bugetare Participativa. 

Proiecte propuse in cadrul programului de Bugetare Participativa Bucuresti

”Implicare pentru animale”  – Realizarea unei Aplicatii Web destinata protejarii animalelor este unul dintre proiectele care a trecut cu succes in etapa de votare.  

Propunerea de proiect a luat nastere in urma unui sondaj realizat de Agentia Plum Media, in urma caruia 100% dintre respondenti au considerat ca o aplicatie web privind protejarea animalelor ar fi foarte utila. 

Printre principalele obiective ale aplicatiei se numara: Recuperarea animalelor de companie pierdute; Trimiterea animalelor fara stapan in adaposturi; Facilitarea procesului de adoptie a animalelor; Cresterea numarului de adoptii.

Pentru ca proiectul sa fie implementat cu succes, iar animalele sa beneficieze de cat mai multe drepturi, este nevoie mai mult ca oricand de solidaritatea si implicarea cetatenilor. 

Proiectul poate fi votat AICI. Pentru a putea vota, cetatenii trebuie sa indeplineasca una dintre urmatoarele conditii: 

  • Sa locuiesti in Bucuresti;
  • Sa lucrezi in Bucuresti;
  • Sa studiezi in Bucuresti.

Pentru mai multe informatii cu privire la procedura de votare si la restul proiectelor in desfasurare, acceseaza acest articol: https://www.plummedia.ro/blog/implicarea-agentiei-plum-media-in-proiectele-de-bugetare-participativa-bucuresti/.

Daca vrei sa ne sustii in implementarea acestui proiect, un vot si un share in grupul tau de prieteni ar fi de mare ajutor! 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii