Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Transport |
|

Bucureștiul va avea 100 de tramvaie noi de la Astra Arad în 2022

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a semnat contractul cu Astra Arad pentru furnizarea a 100 de tramvaie, valoarea acestuia ridicându-se la circa 200 de milioane de euro, informează Radio România Actualități.
Bucharest, Romania - October 22, 2020: Nicusor Dan, the elected mayor of Bucharest, speak in a press conference about the appeals filed in court by PS

Contractul include şi servicii de mentenanţă pe perioada garanţiei, iar firma va asigura şi şcolarizarea personalului care va opera tramvaiele.

Nicuşor Dan: „Sunt bucuros, pentru că facem un pas înainte în modernizarea transportului public şi segmentul de tramvai este de departe cel mai rămas în urmă. Contractul prevede furnizarea primului tramvai peste 15 luni, adică în august 2022, urmând ca, începând din acel moment al livrării prototipului să fie furnizate patru tramvaie în fiecare lună. Este vorba de tramvaie cu lungimea de 36 de metri, adică tramvaie mari, cele care sunt potrivite pentru Bucureşti”, conform Radio România Actualități.

Potrivit edilului, contractul prevede furnizarea primului tramvai peste 15 luni, adică în august 2022, urmând ca, începând de la acel moment, să fie furnizate câte patru tramvaie în fiecare lună, ajungând la un total de 100 de tramvaie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii