Cautare
, Contributor

Travel |
|

Bucureştiul, promovat pe WizzTV

Wizz_Air_la_Girona.JPG
Compania low-cost Wizz Air a lansat pe site-ul propriu primul clip video WizzTV ce promovează un oraş din România – Bucureştiul.

Clipurile video WizzTV sunt găzduite de Ambasadorii Wizz şi promovează destinaţiile în rândul pasagerilor şi al fanilor Wizz Air. Compania low-cost realizează clipuri video pentru a promova cele 95 de destinaţii atractive.

În parteneriat cu TouristMirror™, casă de producţie, clipurile video filmate high quality relevă pasagerilor experienţa călătoriilor WIZZ chiar înainte de călătorie sau de momentul rezervării. Clipurile sunt disponibile pe wizzair.com, în social media şi în aeroporturile selectate. Utilizatorii se pot familiariza astfel cu viitoarea destinaţie şi pot folosi informaţiile oferite de echipajul local, Ambasadorii Wizz, pentru a-i ghida la destinaţie.

Daniel de Carvalho de la Wizz Air a declarat că este foarte încântat să lanseze Wizz TV în România, mai ales deoarece „clipurile video ale destinaţiilor promovează turismul în oraşele alese şi uşurează procesul de planificare al vacanţei pentru pasagerii Wizz Air. Echipajul nostru minunat, Ambasadorii Wizz Air oferă informaţii locale despre destinaţiile noastre iar prin intermediul acestor clipuri scurte ce conţin o mulţime de informaţii, călătoria dumneavoastră începe chiar înainte de a vă îmbarca într-una din aeronavele noastre noi Airbus A320!”  

Laszlo Marozsi, fondator TouristMirror™, a adăugat că ”la şase luni de la anunţarea proiectului alături de clipul video Wizz Air în Budapesta, Wizz TV a devenit instrument de comunicare puternic pentru afacerilor locale de a-şi promova oraşul şi de a atrage turişti. Astăzi suntem încântaţi să oferim informaţii despre reţeaua de destinaţii şi să promovăm prin acest clip video una dintre bazele Wizz Air din România.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii