Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Shopping |
|

Bucureștiul a intrat pe harta mondială a cafelei premium: primul boutique Nespresso și-a deschis porțile

Lansarea oficială a început cu un dialog muzical între Alexandru Tomescu (cu a sa vioara Stradivarius) și Electric Brother, doua stiluri complet diferite, bine ,,dozate" și armonizate precum aromele distincte ale unei cafele de bună calitate.
Nespresso Boutique 04_credit Igu

Zsolt Nagy_Nespresso coffee consultant_credit IguAmbasada bucureșteană a brandului Nespresso aduce la un loc aparate de cafea de ultimă generație cu presiune de 19 bari, cafea prăjită și măcinată de cea mai înaltă calitate, ambalată în capsule și servicii personalizate prin intermediul Clubului Nespresso.

Sistemul unic, centrat pe interacțiunea dintre capsulele originale și aparatele Nespresso, le oferă iubitorilor cafelei posibilitatea de a-și crea singuri, la fel ca un barrista experimentat, o ceașcă de cafea de cea mai bună calitate.

Nespresso este un brand de cafea de lux, pionier în domeniul cafelei ambalate în capsule și recunoscut la nivel internaţional pentru calitatea excepţională şi serviciile de înaltă clasă. Odată ce păşesc în acest univers, pasionații cafelei descoperă o lume în care experiențele gourmet și deschiderea spre fine-dining la standarde occidentale completează caracterul excepțional al sortimentelor de cafea Nespresso.

Experții Nespresso supraveghează atent fiecare pas din procesul de producție al cafelelor brandului, care permite ca doar cele mai bune boabe de cafea (reprezentând doar 1-2% din cafeaua recoltată în întreaga lume) să fie prelucrate pentru a da naștere personalității unice a fiecăruia dintre cele 23 de sortimente Grands Crus.

Nespresso Boutique se afla situat pe Calea Dorobantilor nr.210

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii