Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

București: Masca de protecție devine obligatorie în spații aglomerate

Comitetul municipal pentru Situații de Urgență a decis luni că masca de protecție va deveni obligatorie în capitală începând de marți, 4 august.
 aboneaza-te
masca protectie

Comitetul municipal pentru Situații de Urgență a decis luni că masca de protecție va deveni obligatorie în capitală începând de marți, 4 august. Obligativitatea purtării măștii nu va fi valabilă doar în Centrul Vechi, ci și în toate zonele aglomerate, precum stații de autobuz, tramvai, troleibuz, gări, piețe, târguri și autogări, informează Digi24.

Mai mult, în cazul evenimentelor în aer liber, organizatorii vor fi obligați să pună la dispoziția publicului măști de protecție. Spectatorii vor fi nevoiți să poarte mască de protecție pe toată durata desfășurării evenimentelor în spații deschise.

Chiar dacă discuția inițială viza doar zonele pietonale din Centrul Vechi, membrii Comitetului au decis impunerea purtării măștii în mai multe zone aglomerate. Propunerea a venit din partea lui Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei.

Astfel, Mariana Stancu-Țipișcă, purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului, a declarat „S-a hotărât purtarea obligatorie a măştii de protecţie pe toată durata zilei în zona delimitată ca fiind Centrul Vechi, în toată zona pietonală. S-a decis obligativitatea purtării măştii de protecţie în pieţe, în târguri şi în expoziţii, pe toată durata desfăşurării expoziţiei, târgurilor de către toate persoanele. S-a hotărât purtarea obligatorie a măştii în staţiile STB, în gări, staţii CFR, peroane, autogări, staţii de auto, taximetre”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii