Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

București este al cincilea oraș din lume care găzduiește un Centru de Informare Istituto Marangoni

Joi, 10 mai 2018, a avut loc evenimentul care a marcat deschiderea la București al primului Centru de Informare Istituto Marangoni din Europa Centrală și de Est.      
Istituto Marangoni (1)

Istituto Marangoni a fost fondat în 1935 la Milano și are 83 de ani de istorie și de succes în formarea profesioniștilor de top din modă și design. Istituto Marangoni se mândrește cu educarea a patru generații de studenți de pe 5 continente și cu lansarea a peste 45.000 de profesioniști în domeniile modă și lux, precum Domenico Dolce, Franco Moschino, Alessandro Sartori și Maurizio Pecoraro.

Evenimentul s-a bucurat de sprijinul designerilor români, absolvenți ai Istituto Marangoni, care au organizat o expoziție de modă și design, unde au putut fi admirate ținute vestimentare din cele mai noi colecții și proiecte inedite de design interior și de produs. Printre cei care au expus se numără Camelia Roatiș, Bianca Popp, Andra Olaru, Alexandru Ciucu, Mihaela Toader, Alexandra Fritsch, Ludmila Corlățeanu, Dalia Poleac, Costina Costa-Foru, Cătălina Gliga, Elena Căliman și Alex Oproiu.

„Pentru mine, Istituto Marangoni a reprezentat un reper de impact: am încetat să fiu manager de proiect și am devenit designer. Timpul petrecut la Milano a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea, alături de colegi de clasă de pe patru continente, mereu într-o stare de efervescență creativă, spirit de echipă și pasiune pentru cunoaștere.” a afirmat Alex Oproiu, Reprezentant Istituto Marangoni România, în deschiderea evenimentului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii