Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

În București, de astăzi, se redeschid la interior restaurantele, cinematografele, teatrele și sălile de jocuri de noroc

În București, se redeschid la interior barurile, restaurantele, cinematografele, teatrele și sălile de jocuri de noroc. Toate vor funcționa însă la capacitate redusă și numai până la ora 21:00, iar nunțile și botezurile vor fi în continuare interzise, informează RADOR.
restaurante

S-a dispus reluarea activităţii în spaţii închise, la o capacitate de maxim 30% în domeniul HoReCa, precum şi în domeniul cultural, de divertisment şi recreativ începând cu data de 25.01.2021, ora 0,00, cu condiţia menţinerii ratei de incidenţă sub 3/1.000 de locuitori.

Chiar dacă relaxarea restricțiilor vine după ce, în București, incidența de infectare cu COVID-19 s-a situat sub 3 la 1.000 de locuitori, apariția noii tulpini creează îngrijorare, notează RADOR.

Epidemiologii sunt de părere că noua tulpină e prezentă la noi în țară, încă de luna trecută, iar analizele specifice se pot face numai în două laboratoare de la noi. În tot acest timp, campania de vaccinare merge cu frâna trasă.

Comitetul Național de Coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 a anunțat că luni sosește în țara a șasea tranșă de vaccin Pfizer BioNTech, 92.430 de doze. Acestea vor ajunge pe cale aeriană pe aeroporturile din Otopeni, Cluj Napoca și Timișoara, de unde vor fi preluate și duse la centrele regionale de stocare

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii