Cautare
, Contributor

Forbes Staff

Tech |
|

Bucharest Tech Week anunță continuarea pregătirilor pentru cea de-a cincea ediție

Bucharest Tech Week anunță continuarea pregătirilor pentru ediția cu numărul cinci, care va avea loc în perioada 18-24 mai, sperând că situația legată de criza virusului COVID-19, va reveni la normal.
shutterstock-money-bani-fintechshutterstock_461973784shutterstock-money-bani-fintech

Organizatorii au mărturisit că în eventualitatea evoluției nefavorabile a situației generate de COVID-19, ei sunt pregătiți să reprogrameze evenimentul la o dată care va fi comunicată ulterior.

„Urmărim cu mare atenție evoluția crizei pandemice și recomandăm cu tărie să urmăm toate recomandările instituțiilor statului cu privire la prevenirea răspândirii virusului pentru a depăși în siguranță acest moment de serioasă încercare. Suntem în permanentă legătură, pe lângă autorități, și cu partenerii ce ni s-au alăturat deja și cu cei care încă ni se alătură pentru a identifica cea mai bună variantă pentru desfășurarea în bune condiții a evenimentului în această primăvară. Pregătim deja variante de back-up pentru reprogramare în cazul în care situația ne impune”, a declarat Alexandru Măxineanu, managerul diviziei Concept Tech Events din cadrul Universum Events.

Echipa de organizare Bucharest Tech Week continuă să pună la punct detaliile evenimentului, astfel încât ediția din 2020 să se desfășoare în condiții optime.

Bucharest Tech Week reprezintă festivalul manifest care se desfășoară de cinci ani în România și care reunește profesioniștii și pasionații de tehnologie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii