Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Imobiliare |
|

Bucharest Properties REIT a finalizat faza a doua a proiectului Vitan Estates, în urma unei investiții de 10 mil. euro

Bucharest Properties REIT, companie cu acționariat american și unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de apartamente exclusiv pentru închiriat din București, a finalizat a doua etapă a complexului rezidențial Vitan Estates, ce cuprinde 156 de apartamente.
Vitan Estates

Complexul rezidențial Vitan Estates are o suprafață de 7.000 metri pătrați. Investiția totală în acest proiect se ridică la peste 20 de milioane de euro.

„Bucharest Properties REIT a inovat piața din România, introducând conceptul de clădiri rezidențiale, multi familiale, administrate profesional, cu numeroase facilități incluse. Am lansat, luna trecută, a doua etapă a proiectului nostru inovativ”, spune Kim Vrânceanu, CEO al Bucharest Properties.

Cu această nouă etapă finalizată, proiectul cuprinde 3 blocuri, cu un regim de înălțime de 10 și 11 etaje și un total de locuințe disponibile spre închiriere de 320.

„Derulând proiecte similare în SUA, ne-am dat seama că nu există un asemenea concept imobiliar pe piața din România, așa că ideea de a investi într-un complex rezidențial destinat exclusiv închirierii a venit firesc”, continuă Kim Vrânceanu.

În prima etapa a proiectului, lansată în 2016, dezvoltatorul a investit tot 10 milioane de euro. Gradul de ocupare al apartamentelor este în medie de 90%. Sursele de finanțare au fost din fonduri proprii, dar și dintr-un credit contractat de la First Bank, partener al Vitan Estates.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii