Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

BSH cumpără un teren de 40 de hectare în județul Hunedoara pentru a construi o fabrică de mașini de spălat rufe

BSH Hausgeräte GmbH anunță că va investi aproximativ 110 milioane de euro într-o fabrică din România în următorii ani.
BSH

Producătorul de aparatură electrocasnică BSH Hausgeräte a achiziționat un teren de 40 hectare în Simeria (județul Hunedoara) pentru construirea unei fabrici de mașini de spălat. Părțile contractante au convenit să păstreze confidențialitatea cu privire la prețul de cumpărare. Construcția unei hale de producție, precum și a unui centru logistic și a clădirilor administrative trebuie să înceapă pe proprietate încă din acest an.

BSH, companie a grupului Bosch, intenționează să înceapă producția de mașini de spălat în anul 2020. După construirea unor noi facilități de producție, fabrica va avea începând cu 2022 o capacitate de producție anuală de peste un milion de mașini de spălat pentru piața europeană. Investiția din România va fi, în viitor, pe lângă Germania, Spania și Polonia, cea de-a patra fabrica de mașini de spălat din Europa.

Mihai Voicila, director general al filialei BSH din România: “În ultimele luni am căutat intens o locație potrivită. Proprietatea din Simeria ne oferă condiții ideale pentru producerea mașinilor de spălat moderne precum și logistica necesară. Vom crea peste 700 de locuri de muncă acolo în următorii ani. Scopul nostru este de a produce aparate de uz casnic adaptate nevoilor consumatorilor și de a face viața de zi cu zi mai ușoară pentru oameni”.

Filiala română BSH a fost înființată în 1999 și comercializează aparate electrocasnice sub mărcile Bosch, Neff și Zelmer în România. Gama de produse include frigidere, mașini de gătit, mașini de spălat, uscătoare, mașini de spălat vase, aspiratoare, roboți de bucătărie, mașini de cafea.

BSH Hausgeräte GmbH este unul dintre cei mai importanți producători de aparate electrocasnice din lume cu vânzări de aproximativ 13,8 miliarde de euro în 2017 și peste 61,800 de angajați. BSH produce în aproximativ 40 de fabrici și este reprezentată de peste 80 de companii din aproximativ 50 de țări.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii