Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Bruxelles este noua destinație preferată de românii care aleg să călătorească de Paște în afara țării

Dacă anul trecut Londra se situa pe primul loc al preferințelor românilor care călătoresc de Paște în afara țării, anul acesta Bruxelles pare să fie destinația preferată a acestora, 9,9% dintre călători alegând capitala Belgiei ca destinaţie, conform unui studiu efectuat de agenţia de turism online eSky, informează Mediafax.
bruxelles belgia

Pe locul doi se situează Londra, oraşul care a ocupat atât în 2014 cât şi în 2015 locul 1 în topul călătoriilor pe care le efectuează românii în timpul sărbătorilor pascale. Orașul londonez atrage în 2016 9,24% dintre turişti.

VOLA.RO A AVUT AFACERI DE PESTE 63 MILIOANE DE EURO ÎN 2015

Clasamentul destinațiilor preferate de români pentru perioada 29 aprilie – 8 mai 2016 este completat de Roma – locul 3, cu o coborâre de un loc faţă de clasamentul anului trecut, ales de 8,91% dintre români, Milano- locul 4, urcare de trei locuri faţă de 2015, care atrage 7,26% dintre turiști, Madrid – locul 5, în urcare de trei locuri faţă de anul precedent, atragând 6,6% dintre români.

BUCUREȘTI, NOUA DESTINAȚIE PENTRU CITY BREAK-URI 

De asemenea, în topul preferințelor românilor se află și Viena (5,94%), Paris (4,29%) şi München (3,96%), oraşe care au ajuns pentru prima dată în clasamentul celor mai populare oraşe pentru călătoriile de Paşte şi 1 Mai.

Locurile 9 şi 10 le revin Barcelonei (3,96%) şi Veneţiei (3,63%), a căror popularitate a scăzut faţă de 2015.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii