Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Bruno Le Maire, ministrul francez al Finanțelor: „Producătorii auto francezi trebuie să readucă o parte mai mare din producţie în Franţa”

Producătorii auto francezi trebuie să readucă o parte mai mare din producţie în Franţa, în schimbul sprijinului guvernamental pentru industria auto care se confruntă cu dificultăţi, a declarat luni ministrul de Finanţe, Bruno Le Maire, informează Agerpres, conform Reuters.
bruno-le-maire

Oficialul francez a anunţat că va avea săptămâna aceasta întâlniri cu directorii din industria auto franceză legate de planul de redresare, care este aşteptat la finalul lunii august sau începutul lui septembrie.

„Suntem pregătiţi să vă ajutăm, suntem pregătiţi să îmbunătăţim subvenţiile pentru achiziţionarea maşinilor noi, suntem gata să analizăm cum putem îmbunătăţi productivitatea voastră la facilităţile de producţie din Franţa”, a declarat Bruno Le Maire la postul de radio BFM. Acesta a adăugat: În schimb care va fi planul vostru de relocare? Acesta este modul în care vom construi o industrie auto mai puternică”.

Justiţia franceză a ordonat săptămâna trecută Renault să închidă uzina sa din Sandouville (nord-vestul Franţei), din cauza măsurilor de protecţie considerate insuficiente în contextul pandemiei de coronavirus.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii