Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

Brother lansează în România noua serie de soluții de imprimare pentru companii

48 tablete pc.jpg
Brother Central & Eastern Europe - reprezentanța din România lansează pe piața locală noua serie de echipamente dedicate companiilor, concepute special pentru a răspunde cerințelor actuale – viteză de imprimare crescută, eficiență din punct de vedere al costurilor și consumului de energie și conectivitate.

Cele 9 modele de imprimante laser și all-in-one, alături de alte soluții avansate de imprimare inkjet, scanare și imprimare mobilă, precum și soluții de etichetat, vor fi prezentate în cadrul unui turneu la nivel național.

Peste 60%* dintre IMM-urile din Europa au încă nevoie de documente printate, 3 din 4 au nevoie să printeze documentele pentru clienţi*, în timp ce se fac eforturi mari pentru a reduce costurile de imprimare*, potrivit unui studiu recent al IDC în Europa**.

“Înţelegem nevoile mediului de business actual pentru care rapiditatea, calitatea și eficiența costurilor sunt factori de decizie și împlinim aceste exigențe prin noua gamă de echipamente compacte pe a căror performanță companiile se pot baza”, declară Monica Otlacan, National Sales Manager Brother România.

*62,2% dintre respondenţi au declarat că au nevoie de documente printate; 74,6% au declarat că au nevoie să printeze documentele pentru clienţi; 45,3% au declarat că au făcut un efort foarte mare pentru a reduce costurile legate de printing.

**Studiu realizat de IDC în ianuarie 2012 pe un eşantion de 1024 de decidenţi din domeniul achiziţiilor de hardware şi software în cadrul IMM-urilor din 13 ţări europene (inclusiv Rusia).

Soluțiile Brother sunt disponibile în România prin distribuitorii autorizați: AGIS Computer, Despec, RHS, Ropeco București și Top Edge Engineering.

Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare şi comunicare. Fondată în anul 1908 în Japonia, compania a intrat pe piața din Europa în anul 1958, prima unitate de producție fiind deschisă în Dublin. În prezent, compania își desfășoară activitatea în 40 de state, iar produsele sale sunt comercializate în peste 100 de țări la nivel mondial. Brother are peste 30,000 de angajați la nivel internațional.

Brother Europa are în prezent reprezentanțe de vânzări în 19 state europene, sediul central al companiei în Europa fiind în Manchester, Marea Britanie. În România, compania este prezentă din 2004 cu un birou de reprezentanță locală.

Pe segmentul de piaţă al echipamentelor multifuncţionale laser monocrom, Brother este lider de piaţă tradiţional în Europa. Calitatea, preţurile avantajoase, programele de marketing, distribuţie şi service la nivel local, grija pentru protecţia mediului şi permanenta atenție față de clienţi, sunt atribute care asigură succesul Brother în Europa. Produsele Brother se bazează pe tehnologie proprietară care este dezvoltată, produsă şi distribuită în proporţie de 100% in-house. Brother deţine o serie de certificări internaţionale de renume precum “Energy Star”, “der Blauer Engel” şi “Ecomark”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii