FacebookTwitterLinkedIn

BRK Financial Group a vândut către 59 de persoane fizice şi juridice, în cadrul unui plasament privat derulat în luna august, un număr de 250.000 de obligaţiuni corporative, negarantate, neconvertibile. Obligaţiunile au o valoare nominală de 100 lei, maturitate de 5 ani şi un cupon de 7,6% pe an plătibil trimestrial.

Pentru a marca deschiderea oficială a şedinţei de tranzacţionare, marţi va fi organizată o conferinţă la sediul Bursei de Valori Bucureşti (BVB), evenimentul fiind susţinut de Radu Hanga, preşedintele BVB, şi Monica Ivan, director general BRK Financial Group.

BRK Financial Group a fost înființată ca societate pe acțiuni în data de 26 octombrie 1994, fiind una dintre cele mai mari companii de brokeraj din România. Activitatea de baza a companiei este structurată pe două direcții de afaceri, respectiv segmentul de intermediere și segmentul de tranzacționare.

Anul 2019 a fost unul foarte bun pentru BRK Financial Group în ceea ce privește activitatea pe segmentul pieței de produse structurate (cu activ suport DJIA, Aur, SNP, BRD, SNG), compania atingând o cotă de piață de 23.03%.