FacebookTwitterLinkedIn

Noua rețea de magazine Brico Depôt numără acum 34 de magazine, în 25 de orașe din țară.

Odată cu finalizarea procesului de transformare, care a durat 6 luni, Brico Depôt marchează trecerea către o nouă etapă a strategiei operaționale și lansarea unei noi poziționări de brand.

„Le propunem clienților un nou Brico Depôt și o nouă abordare, mai apropiată de nevoile și așteptările acestora. Credem că fiecare dintre noi ar trebui să aibă o casă în care să se simtă bine, iar obiectivul nostru este ca îmbunătățirea locuinței să devină accesibilă tuturor. Îi invităm în noile magazine, în care vor descoperi soluţii adaptate diverselor provocări cu care se confruntă în proiectele de amenajare și renovare, precum și game inovatoare de produse, la prețuri mici zilnic”, declară Adela Smeu, CEO Brico Depôt România.

Ea a mai adăugat că în strategia Brico Depôt nu se vor mai regăsi promoțiile care oferă reduceri de preț, ci mai degrabă produsele vor avea același preț pe toată durata anului. Planurile pe 2019 includ dezvoltarea echipei companiei, care a ajuns la 2.500 de angajați, și aducerea unor noi game de produse. De pildă, anul trecut au fost introduse 11.000 de produse noi.

Brico Depôt România este parte din grupul Kingfisher, companie internațională de îmbunătățire a locuinței, care a intrat oficial pe piața locală în 2013, după achiziția lanțului de magazine Bricostore. Compania a redenumit lanțul de magazine nou preluat, care a devenit Brico Depôt. În 2017, britanicii de la Kingfisher au cumpărat reţeaua de magazine Praktiker de la omul de afaceri Omer Susli.

Citește și: Omul de afaceri turc Omer Susli vinde Praktiker România, un business de 140 mil. euro, către Kingfisher, compania mamă a Brico Depôt România