FacebookTwitterLinkedIn

Această acțiune strategică va crea un jucător IT global, capabil să ofere clienților mai multe opțiuni în ceea ce privește serviciile, tehnologiile, scalabilitatea și locațiile pentru livrarea proiectelor IT.

Ca urmarea a fuziunii, organiziația rezultată va avea peste 4.600 de angajați, iar cele șase centre noi de dezvoltare software din Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia vor completa capabilitățile de livrare existente din locațiile Endava din România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia și Columbia.

Acest lucru va permite Endava, care oferă soluții de Digital Evolution, Agile Transformation şi Automation companiilor internaționale din domeniile financiar-bancar, asigurări, telecomunicaţii, media, tehnologie și retail, să se extindă în America de Nord.

Prin integrarea în grupul Endava, clienții noștri vor avea acces la un set extins de soluții și servicii, oferindu-le în același timp angajaților noștri acces la noi oportunități de carieră, ceea ce se va traduce în posibilitatea de a lucra în proiecte internaționale, precum și accesul la un mediu de lucru și programe de formare profesională mai bune”, a declarat Peter Stroeve, Partener Managing Partner la Velocity Partners.

Velocity Partners este o companie de dezvoltare software și outsourcing nearshore, cu peste 12 ani de experiență. Compania are peste 500 de angajați în birourile sale din America de Nord și centre de livrare în Argentina, Uruguay, Columbia și Venezuela.

Endava are peste 4.000 de angajați în sediile sale din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare în Columbia, Moldova, România, Macedonia, Serbia și Bulgaria. În România, în cursul anului trecut, Endava a înregistrat o creștere de 28%, ajungând la peste 2.400 de angajati in București, Cluj-Napoca, Iași, Pitești și Târgu Mureș și compania planifică să crească numărul de angajați la peste 3.000 în următoarele 18 luni.