Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Britanicii i-au adus astăzi un ultim omagiu prințului Philip. Sute de buchete de flori au fost depuse la porțile Castelului Windsor

Ceremonia funerară regală va avea loc astăzi la Capela St. George a Castelului Windsor la ora locală 14:15 (16:15 ora României).  
The,Giant,Screens,Of,Piccadilly,Circus,Paying,Respect,To,His

Britanicii au depus sute de buchete de flori  la porţile Castelului Windsor pentru prințul Philip, care a fost alături de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii timp de 73 de ani. Sicriul ducelui de Edinburh a fost acoperit cu o coroană, cu sabia sa, şapca din marină şi cu etalonul personal. Slujba religioasă va începe cu un minut de reculegere la nivel naţional.

 

Vineri, familia regală britanică a publicat pe Facebook, la dorinţa reginei, o fotografie personală în care prinţul Philip se află alături de ea pe un deal din Scoţia, în 2003. Astăzi, pe pagina oficială a familiei regale a fost publicat un montaj din imagini pentru a omagia viaţa „extraordinară” a ducelui de Edinburgh.

Funeraliile ducelui de Edinburgh vor avea loc în conformitate cu ultimele dorinţe ale acestuia şi vor reprezenta o bună ocazie pentru a omagia şi a celebra viaţa şi activitatea de peste 70 de ani desfăşurată de prinţul Philip în slujba reginei, a Marii Britanii şi a organizaţiei Commonwealth.

Planurile pentru înmormântare au fost aprobate de regina Elisabeta a II-a

Sicriul ducelui este acoperit cu drapelul şi blazonul Alteţei Sale Regale şi o coroană de flori. Acesta va fi transportat apoi cu un automobil Land Rover – prințul Philip a participat la realizarea designului special al acestuia -, flancat de Pall Bearers, în cadrul unei mici procesiuni ceremoniale care se va deplasa de la Intrarea de Stat a Castelului Windsor până la Capela St. George, unde va avea loc slujba religioasă.

Familia regală şi angajaţii prințului Philip vor merge în spatele sicriului din curtea interioară, pe lângă Colina Capelei (Chapel Hill) şi până la Grajdurile Regale (Horseshoe Cloister). Sicriul, purtat de militari din Marina Regală, va fi întâmpinat în faţa intrării vestice a Capelei St. George de diaconul de Windsor şi de arhiepiscopul de Canterbury.

După încheierea slujbei religioase la care vor asista regina Elisabeta a II-a şi membri ai familiei regale, sicriul va fi depus în Cavoul Regal amenajat în interiorul Capelei St. George.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii