Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Brico Dépôt, un an pe piața românească

Parte a grupului Kingfisher, liderul absolut al pieței de bricolaj din Europa, Brico Dépôt aniversează un an de prezență pe piața din Romania.
brico depot

În urmă cu un an, pe 14 martie 2014, Brico Dépôt a inaugurat primele două depozite în Orhideea şi Pantelimon, zone cu trafic intens din Bucureşti. Pe parcursul anului trecut, procesul de transformare al magazinelor Bricostore în depozite Brico Dépot a continuat într-un ritm alert.

„2014 a fost un an în fortă. Succesul înregistrat de primele două unități deschise în Orhideea și Pantelimon, ne-au dat încrederea necesară dezvoltării lucrărilor într-un ritm susținut. Pe 17 octombrie, într-o singura zi, am inaugurat șase depozite, în urma unui proces de transformare care a durat mai puțin de doua luni”, a declarat Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt.

În 2015, Brico Dépôt anunţă deschiderea oficială a magazinelor situate în Constanţa, Călăraşi, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Suceava şi Focşani. Noutatea pe care acest val de transformări o aduce este faptul că depozitele au rămas deschise pe toată durata lucrărilor de reamenjare.

Cele şase depozite completează seria de magazine achiziţionate în 2013 şi amenajate după structura de succes a Brico Dépôt.

„Suntem aproape de finalizarea tuturor unităților achiziționate anul trecut. După un an intens, desfășurat într-un ritm de muncă alert, în care fiecare angajat și colaborator și-a adus contribuția personală, am reușit să tăiam panglica a 14 unităţi Brico Dépôt situate în Capitală şi în ţară”, a declarat Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt.

Brico Dépôt, deţinut de compania britanică Kingfisher, operează în prezent în 14 puncte comerciale din Romania: trei în București – Pantelimon, Orhideea și Chiajna, și 11 magazine deschise în țară: Ploiești, Pitești, Brașov, Arad, Oradea, Suceava, Focșani, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Călărași și Constanța.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii