FacebookTwitterLinkedIn

În urmă cu un an, pe 14 martie 2014, Brico Dépôt a inaugurat primele două depozite în Orhideea şi Pantelimon, zone cu trafic intens din Bucureşti. Pe parcursul anului trecut, procesul de transformare al magazinelor Bricostore în depozite Brico Dépot a continuat într-un ritm alert.

„2014 a fost un an în fortă. Succesul înregistrat de primele două unități deschise în Orhideea și Pantelimon, ne-au dat încrederea necesară dezvoltării lucrărilor într-un ritm susținut. Pe 17 octombrie, într-o singura zi, am inaugurat șase depozite, în urma unui proces de transformare care a durat mai puțin de doua luni”, a declarat Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt.

În 2015, Brico Dépôt anunţă deschiderea oficială a magazinelor situate în Constanţa, Călăraşi, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Suceava şi Focşani. Noutatea pe care acest val de transformări o aduce este faptul că depozitele au rămas deschise pe toată durata lucrărilor de reamenjare.

Cele şase depozite completează seria de magazine achiziţionate în 2013 şi amenajate după structura de succes a Brico Dépôt.

„Suntem aproape de finalizarea tuturor unităților achiziționate anul trecut. După un an intens, desfășurat într-un ritm de muncă alert, în care fiecare angajat și colaborator și-a adus contribuția personală, am reușit să tăiam panglica a 14 unităţi Brico Dépôt situate în Capitală şi în ţară”, a declarat Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt.

Brico Dépôt, deţinut de compania britanică Kingfisher, operează în prezent în 14 puncte comerciale din Romania: trei în București – Pantelimon, Orhideea și Chiajna, și 11 magazine deschise în țară: Ploiești, Pitești, Brașov, Arad, Oradea, Suceava, Focșani, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Călărași și Constanța.