Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Brico Dépôt deschide un nou depozit în Băneasa

Brico Dépôt, parte a grupului Kingfisher, lider european pe piaţa de DIY şi home improvement şi al treilea ca mărime la nivel mondial, sărbătorește în această toamnă finalizarea procesului de transformare a celor 15 magazine achiziționate în 2013. Cel mai nou depozit, Brico Dépôt Băneasa, va avea deschiderea oficială pe 4 septembrie, la ora 07:00.
Brico Depot Baneasa exterior magazin

Cu o suprafaţă de 7500 metri pătrați, magazinul din nordul Capitalei a rămas deschis pentru clienţii săi pe toată durata lucrărilor de transformare. Întregul proces de reamenajare a fost finalizat într-un timp record de numai 11 săptămâni.

Depozitul este structurat într-un format ușor de parcurs, menținând cele trei zone principale: materiale de construcții, renovarea locuinței și amenajări interioare.

VEZI PE CE LOC SE CLASEAZĂ BRICO DEPOT ÎN TOPUL RETAILERILOR DIN BRICOLAJ

Ne bucurăm că am încheiat procesul de transfomare al tuturor unităților, la mai puțin de doi ani de prezență pe piața din România și suntem mândri că am reușit să implementăm cu succes conceptul Brico Dépôt şi în magazinul din Băneasa. A fost un proces dificil, o perioadă de muncă susținută și dedicare, la care echipele Brico Dépôt şi-au adus un aport semnificativ. În continuare, ne propunem să acționăm cu aceeași perseverență şi profesionalism pentru a dezvolta în 2016 notorietatea mărcii Brico Dépôt în România. Le mulțumim echipelor care au fost foarte eficiente în finalizarea lucrărilor de transformare pentru depozitul din Băneasa, ce se adaugă acum celor trei unități deja operaționale din București.

Îi invităm pe clienții noștri să descopere noul depozit și să sărbătorească alături de noi deschiderea sa oficială, ce va avea loc vineri 4 septembrie de la ora 07:00”, a declarat Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt Romania.

TOPUL PUBLICITĂȚII TV PENTRU MAGAZINELE DE BRICOLAJ 

Tot în această perioadă, Brico Dépôt lansează aplicatia mobilă gratuită pe iOS și Android – „BRICODEPOT”, dar și catalogul online.

De asemenea, până pe 30 septembrie, toți clienții care achiziționează produse din depozitele Brico Dépôt, pot beneficia de oferte de finanţare şi de credite personalizate prin biroul BRICO CREDIT, dezvoltat în parteneriat cu BRD Finance și ERB Retail Services. Produsele pot fi achiziționate cu dobândă zero până la 12 rate lunare, pentru cumpărături de minimum 500 lei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii