FacebookTwitterLinkedIn

Odată cu inaugurarea noului showroom „Mirela Stelea“, a fost lansată și colecţia „The New Little Black Dress“, reinterpretarea clasicei rochii negre în variante din mătase naturală, catifea, dantelă și material paietat, cu inserții de pietre Swarovski. Mitul micuţei rochii negre s-a născut demult, responsabilă fiind, parțial, Audrey Hepburn cu al său „Breakfast at Tiffany’s“.

Mirela îl reinterpretează în felul ei: elegant, fin şi purtabil. „Nu mi-am propus să dovedesc altora cât de creativă şi nonconformistă pot fi“, explică ea, „ci să vin în ajutorul femeilor care vor rochii cu care să fie admirate la orice eveniment“. Pe lângă colecţiile de cocktail şi de covorul-roşu, designerul a lansat până acum şi linii vestimentare Cruise, precum şi o linie de salopete. Colecțiile din ultimul an au fost vândute atât în România cât şi în Emiratele Arabe Unite.

În incinta showroom-ului se află şi atelierul Mirela Stelea, toate creaţiile fiind astfel realizate într-un mediu parcă desprins dintr-o poveste: sub un candelabru de cristal, pe mobilier din lemn masiv şi in imediata vecinătate a unei curţi interioare cu verdeaţă şi statui în stilul Greciei Antice.