Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

BRD – Groupe Societe Generale și ING România au intermediat listarea tehnică la BVB a emisiunii de obligațiuni a NEPI Rockcastle

BRD - Groupe Societe Generale și ING România au intermediat listarea tehnică la Bursa de Valori București (BVB) a emisiunii de obligațiuni în valoare de 500 de milioane de euro pentru NE Property Cooperatief U.A. (NEPI), garantată de NEPI Rockcastle.
PROMENADA_ZI

Oferta primară s-a efectuat pe Irish Stock Exchange, în noiembrie 2017, de către un consorțiu format din ING, JP Morgan și Societe Generale.

Obligațiunile NEPI au fost emise în 23 noiembrie 2017, cu un cupon de 1,75%, cu scadență în 2024.

Suntem bucuroși că banca noastră intermediază alături de BRD această listare tehnică, la scurt timp după anunțul revenirii noastre ca participant la piața bursieră locală. Prin această acțiune ne reafirmăm intenția de a fi un jucător activ pe piața de capital din România, fie prin intermedierea de emisiuni de obligațiuni de către clienții noștri corporativi, fie prin astfel de listări tehnice care să stimuleze lichiditatea titlurilor în piața secundară”, a declarat Mihaela Bîtu, Head of Wholesale Banking la ING România.

Obligațiunile au fost emise ca parte a programului cadru de finanțare pe termen mediu (Medium Term Notes) cu un plafon total de un miliard de euro.

Echipa BRD este încântată că a făcut parte din echipa proiectului de listare a obligațiunilor emise de  NE Property Cooperatief U.A. și are încredere că piața de capital locală va deveni tot mai atractivă pentru companii, respectiv pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare ale acestora”, a declarat Irina Neacșu, directorul executiv al Departamentului Corporate Finance din cadrul BRD.

NEPI Rockcastle este una dintre cele mai mari companii de comercial real estate din Europa Centrală și de Est, listată pe piața de capital. Portofoliul său de investitii este concentrat pe spații de retail din România, Polonia, Slovacia, Cehia, Croația, Bulgaria, Ungaria și Serbia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii