Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Braşovul intră în scenariul roşu

Municipiul Braşov intră de vineri, pentru 14 zile, în scenariul roşu, după ce incidenţa cazurilor de COVID-19 a trecut de 3 la mie, informează Radio România Actualități.
Brasov.jpg

În Brașov, urmează să fie aplicate mai multe restricţii în ce priveşte funcţionarea barurilor şi restaurantelor, a cinematografelor şi a sălilor de spectacol.

Pentru o perioadă de 14 zile, organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este interzisă. De asemenea, este interzisă activitatea cu publicul a operatiorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor.

Tot pentru o perioadă de 14 zile, activitatea cu public a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este interzisă.

În ciuda scenariului roşu, vor rămâne deschise grădiniţele şi vor continua să meargă la şcoală doar elevii claselor din ciclul primar.

Deși Braşovul intră în scenariul roşu, pârtiile de schi vor rămâne deschise, notează Radio România Actualități.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii