Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Cariere |
|

Braşovul are un nou hub

Tractorul_area_Braşov.jpg
O asociaţie care vrea să încurajeze gradul de inovare și progresul în afaceri în rândul tinerilor braşoveni a inaugurat un nou spaţiu de 200 metri pătraţi dedicat antreprenorilor.

La Braşov s-a lansat un nou spaţiu de coworking, hub-ul Onezero. Acesta va oferi acces la alte soluții de finanțare și la investitori noi, la clienți corporate și piețe externe și va conecta tinerii cu mentori și experți în diverse domenii. Hub Onezero află pe strada Lungă, în Braşov, și are un spaţiu de 200 metri pătraţi unde se vor afla birouri fixe pentru membrii permanenţi, dar și spații flexibile, o sală de ședințe, bucătărie, un lounge și o cafenea business.   

Onezero este un incubator de afaceri în industria creativă, care oferă spaţiu comun de lucru, conexiune permanentă la Internet, mentorat şi facilitează accesul pe piețele externe. Iniţiativa aparţine Asociației TDM2000 (Tineretul de maine), iar spaţiul va fi administrat de către firma de consultanţă strategică Iceberg. Există trei posibilităţi de a utiliza spaţiul:  flex week package (29 euro/lună), flex month (preţ 69 euro/lună) şi fixed month (89 de euro/lună). 

Află de aici care sunt huburile din România

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii