Cautare
, Staff

Modă |
|

Brandurile românești Lyria și Diane Marie au lansat noua colecție de pantofi și genți, denumită Dharma

Diana Nedea de la Diane Marie Studio și Armina Popeanu de la Lyria au lansat o colecție de pantofi și genți dedicate stării de bine, denumită Dharma.
 aboneaza-te
Diane Marie x Lyria

Imaginația, cromatica și poveștile pictate pe care designerul Armina Popeanu le concepe s-au întrepătruns cu experiența și expertiza tehnică în domeniul încălțămintei a Dianei Nedea, fondatoarea brandului Diane Marie. Astfel a luat naștere colecția Dharma, ce îmbină comoditatea și versatilitatea pantofilor Diane Marie cu gențile și poveștile pictate Lyria.

Noua colecție urmărește să satisfacă dorința de confort a femeii urbane, mereu în mișcare, sofisticată și în căutare de accesorii unicat, care să o reprezinte, de unde și inspirația pentru motivele ce stau la baza poveștilor pictate pe piesele noii colecții – mandalele și florile. Cromatica variază de la living coral, culoarea anului 2019, până la bordeaux, galben solar, crem, verde sau bleu ciel. Fiecare dintre modelele de bază primește însă o paletă de culori complementară și în același timp versatilă prin motivele pictate care dau o notă sofisticată fiecărui accesoriu.

“În sanscrită, dharma înseamnă scopul vieții, cunoaștere și armonie, iar noi am căutat să ilustrăm pe fiecare geantă sau pantof din colecție acest lucru. Alături de Diana Nedea, am creat o colecție limitată, cu o cromatică în ton cu sezonul cald, care se adresează femeilor care înțeleg importanța stării de mindfulness și se identifică astfel cu simbolistica aleasă pentru noua colecție”, a explicat Armina Popeanu, fondator Lyria.

“Am ales pentru această colecție 10 dintre cele mai apreciate modele de pantofi ale noastre, cu și fără toc, iar cromatica de sezon și pictura Lyria fac din fiecare dintre acestea un accesoriu special, ce poate scoate orice ținută din anonimat. Clientele noastre ne apreciază pentru calitatea materiei prime și a manufacturii, așa că ne-am dorit ca, prin această colaborare, să venim în întâmpinarea lor cu o reinterpretare originală, surprinzătoare, sofisticată a acestor modele”, a adăugat Diana Nedea, fondatorul brandului Diane Marie.

Alături de cele 10 modele de pantofi, Lyria și Diane Marie au inclus în noua colecție 5 modele de genți și două modele de portfarduri de dimeniuni diferite, în 8 nuanțe cromatice, în ton cu tendințele verii. Prețul produselor din noua colecție variază între 319 lei și 419 lei, în cazul pantofilor, respectiv 249 – 679 lei, în cazul genților.

Noua colecție Lyria x Diane Marie este disponibilă online și în showroomul Diane Marie, de pe Calea Moșilor, nr. 199, București.

Lyria este un brand premium de accesorii din piele naturală pictate manual, fondat de Armina Popeanu, arhitect și designer, în urmă cu 5 ani. În 2018, brandul s-a extins cu o linie de încălțăminte.

Diane Marie Studio este un brand românesc de încălțăminte lucrată manual din piele naturală. Povestea brandului a început în 2011, atunci când Diana Nedea s-a hotărât să pornească un business propriu în industria de încălțăminte.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii