Cautare
, Contributor

Modă |
|

Brandul românesc de lenjerie intimă Ludique lansează colecția ,,Mythic Birds”

Ludique
Pentru sezonul rece 2013, Ludique propune o colectie de lenjerie ce surprinde zborul si metamorfoza spiritului feminin aflat intr-o continua schimbare, intrunind caracteristicile pasarilor sacre din mitologia romaneasca.

Noua colectie Ludique pastreaza tenta burlesque a sezoanelor precedente si integreaza noi elemente sub forma curelelor fine aplicate deasupra cupelor. Negrul este contrastat de culoare de aceasta data – turquoise si mov – iar sutienele si body-urile includ elemente elastice de tip bondage, ce contureaza formele feminine.

Mai multe detalii în GALERIA FOTO

Colectia include piese de lenjerie ce pot fi purtate la vedere, promovand in continuare trendul Underwear as Outerwear.  În viziunea designerului Ruxandra Gheorghe, « Rara avis »este o piesa conceputa pentru o « pasare rara » care, la fel ca o lebada neagra, este o aparitie misterioasa, cu putere mare de seductie.

Lenjeria Ludique, disponibilă pe Molecule-f.ro, este creata manual, integrand modele si taieturi inovative cu elemente din arta si mitologia romaneasca.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii