Cautare
, Contributor

DWF

AdNews |
|

Brandul Life Dental Spa este în căutare de manageri

Life Dental Spa a devenit un brand din ce în ce mai cunoscut în rândul românilor, pacienții din toate colțurile țării solicitând tratamente stomatologice realizate FĂRĂ DURERE de către echipele de #LifeDentisti profesioniști din București, Iași și Cluj-Napoca. 

În ultimii doi ani, Life Dental Spa a reușit deja să se extindă în afara Bucureștiului, deschizând ușile a două noi clinici în Iași și Cluj-Napoca, astfel încât mai mulți pacienți să poată beneficia de intervențiile stomatologice holistice, promovare de către conceptul Life Dental Spa. 

Următoarele orașe în care Life Dental Spa se va extinde sunt Timișoara și Sibiu, motiv pentru care echipa are nevoie de noi membri cu experiență în management!

Life Dental Spa este în căutare de manageri 

La conducerea Life Dental Spa este dr. Cristina Obreja, director medical și promotor al stomatologiei holistice, altături de CEO Ștefan Obreja, care se ocupă de partea de dezvoltare a brand-ului. 

Odată cu deschiderea noilor clinici în Timișoara și Sibiu, conducerea Life Dental Spa este în căutare de manageri, care vor primi procent din profitul încasat. 

Principalele calități pe care le urmărește conducerea în alegerea viitorului manager sunt:

– Capacitate de gândire și planificare strategică 

– Orientare spre acțiune 

– Accent pe obținerea rezultatelor 

– Experiență de minim cinci ani în management, avantajul fiind dacă experiența a fost dobândită în urma administrării unei clinici medicale 

– Comunicare, negociere și diplomație realizate la un nivel excelent 

Life Dental Spa urmărește să devină un brand global care promovează stomatologia quantică LIPSITĂ DE DURERE, în același timp viziunea fiind aceea de a crea cel mai puternic mediu intraprenorial din lume!

De ce să alegi Life Dental Spa?

În curând, în Sibiu și în Timișoara se vor deschide noi clinici stomatologice Life Dental Spa, conducerea fiind în căutare de manageri dornici să ia parte din echipa tânără de #LifeDentisti pasionați de succes și profesionalism la nivel înalt. 

Life Dental Spa este un brand ce activează în domeniul stomatologiei de mai bine de 12 ani, având o experiență semnificativă pe piața serviciilor medicale, fiind într-o continuă creștere atunci când vine vorba de indicii financiari!

Avantajele majore pe care postul de manager în clinica Life Dental Spa le aduce în prim plan sunt:

– Folosirea de software-uri profesionale, implementate și testate cu succes, astfel încât organizarea internă să poată fi coordonată foarte ușor 

– Promovarea principiilor Life Dental Spa în rândul pacienților, care pot beneficia de tratamente holistice, minim-invazive și LIPSITE DE DURERE, cu ajutorul laserului dentar 

– Marketing specializat, orientat pe SEO, TV, outdoors 

– Avantajele unui brand cunoscut la nivel național, ce asigură profitabilitate de minim 20% 

– Procent din încasările înregistrate din activitatea clinicii nou-deschise în Sibiu sau Timișoara 

 

 

În cadrul Life Dental Spa, pacienții se bucură de tratamente LASER, ultramoderne, realizate cu ajutorul materialelor biocompatibile. 

În același timp, stomatologia holistică promovată de către dr. Cristina Obreja vizează omul ca întreg, accentul fiind ca pacientul să aibă parte de o experiență de cinci stele în cabinetul stomatologic

Alege Life Dental Spa și aplică pentru postul de manager în clinicile dentare ce urmează să se deschidă în Sibiu și Timișoara!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii