Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

Brandul La Colline lansează gama de brânzeturi MIX

Brandul La Colline a creat o nouă gamă dedicată consumatorilor care preferă produsele locale. La Colline MIX este o combinație de 55% brânză de capră și 45% brânză de vacă
 aboneaza-te
La Colline rulou mix

”Am intrat pe piața producătorilor de lactate în urmă cu 13 ani. Dar nu oricum, ci alegând o nișă considerată de mulți ca fiind riscantă. În acea perioadă, interesul pentru produsele din lapte de capră era scăzut, beneficiile acestui lapte erau puțin cunoscute iar încrederea consumatorilor în produse naturale autentice oscila permanent. Cu multă forță și consecvență, am răspuns tuturor provocărilor. Așa am ajuns chiar să creăm un soi de comunitate a iubitorilor de lactate de capră, mulți dintre ei ”crescuți” și ”educați” de noi în spiritul aprecierii produselor românești de calitate”, a declarat Ovidiu Spînu, owner-ul brand-ului La Colline.

Noua gamă conține până în acest moment două sortimente: ruloul de 100 de grame de brânză cremoasă albă, La Colline MIX și ruloul care înglobează semințe de fenugreek ce îmbogățesc produsul cu o aromă de nucă și postgust de alune prăjite: La Colline MIX cu fenugreek.

Noile produse se vor regăsi în retail și în sectorul HoReCa, până la începutul sezonului de toamnă. La Colline este brandul producătorului de produse din lapte de capră Super Lactis.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii