Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Brandul de ceasuri Daniel Wellington intră în portofoliul Cellini

Povestea Daniel Wellington a început în timpul unei călătorii în jurul lumii. Aflat în Insulele Britanice, Filip Tysander, fondatorul brandului, a cunoscut un domn interesant care l-a impresionat prin stilul său impecabil, relaxat şi nepretenţios. Şi încă ceva: acesta adora să poarte ceasuri care aveau curele vintage, tip NATO. Numele lui? Daniel Wellington.
ceas

Între cei doi s-a legat curând o prietenie puternică, Filip Tysander fiind profund impresionat atât de poveştile de viaţă ale lui Daniel Wellington, cât şi de stilul său atemporal. Nu a trecut mult timp şi a decis să lanseze o linie de ceasuri inspirată de această intalnire. Numele noului brand? Daniel Wellington, bineînţeles.

Designul

Daniel Wellington adora curelele NATO. Lui Filip Tysander i-a plăcut atât de mult ideea, astfel încât la întoarcerea din călătorie a adaptat-o pentru linia de ceasuri pe care urma să o lanseze. Încet, dar sigur, a ales combinaţiile de culori din care urmau să fie realizate curelele. Următorul pas a fost designul carcasei, pe care a conceput-o într-un stil cât mai minimalist cu putinţă.

Rezultatul a uimit pe toată lumea şi se bucura de un succes în continuă creştere. Elementele tradiţionale se îmbină perfect cu stilul minimalist al carcasei şi culorile alese fie pentru curelele tip NATO, fie pentru cele din piele, ceea ce creează sentimentul de atemporalitate pe care îl au toate ceasurile Daniel Wellington.

Curelele NATO

Curelele NATO sunt inspirate din elementele care compuneau uniformele marinei britanice, unde scafandrii foloseau benzi rezistente din nailon peste costumele lor ude. Chiar dacă scopul lor iniţial era de a evita rugina, designul şi versatilitatea acestor benzi din nailon au caştigat din ce în ce mai multi adepţi. Chiar dacă modelele sunt reinterpretate, designul ales de Filip Tysander pentru curele păstreaza o legătură puternică cu Insulele Britanice.

Curelele din piele

Pentru Daniel Wellington e important să le ofere clienţilor săi posibilitatea de a îşi personaliza ceasurile. Toate curelele ceasurilor DW pot fi schimbate în funcţie de preferinţele clienţilor, ceea ce transformă de fapt fiecare model într-o piesă unică. Curelele din piele sunt realizate din materie primă din Italia, iar culorile disponibile sunt negru sau maro.

Un ceas pentru fiecare ocazie

Ceasul Daniel Wellington este potrivit pentru orice ocazie. Indiferent dacă vorbim despre un eveniment la care ţinuta este obligatorie, de un joc de tenis sau de o zi însorită pe plajă – ceasul Daniel Wellington se potriveşte oricărei ţinute.

Toate carcasele sunt special concepute astfel încât să se potrivească perfect curelelor subţiri NATO sau celor din piele.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii