FacebookTwitterLinkedIn

Divizia de design de brand Sigla şi Lozinca are propria echipă de creaţie şi este condusă de Alina Crangă, care a asigurat management-ul proiectelor pentru clienții Brandtailors timp de peste 6 ani.

În urma unei investiţii de 60.000 de euro în primele 12 luni, noua divizie vizează aproximativ 50 de proiecte de branding dedicate în mod special companiilor mici, profesioniştilor independenţi şi start-up-urilor.

Sigla şi Lozinca oferă servicii de branding care permit managerilor să construiască identitatea brand-urilor de companie, de produse sau de servicii într-o manieră profesionistă, încadrându-se în același timp în limitele bugetelor specifice companiilor mici sau start-up-urilor.

alina cranga

Clienţii potenţiali sunt, de asemenea, cei care intenţionează să folosească investiţiile în branding ca pe un avantaj suplimentar în categorii oricât de aglomerate de produse și servicii, dincolo de preţurile competitive şi flexibilitatea comercială.

„Am bazat lansarea acestei companii pe numărul de cereri primite de la start-up-uri și companii mici care caută propuneri profesioniste, dar care prioritizează investiţiile în producţie sau vânzări şi au puţine resurse la dispoziţie pentru branding. Sigla şi Lozinca le oferă servicii accesibile de branding, iar clienţii pot bugeta mai uşor cheltuielile cu elementele de identitate care îi ajută să se prezinte profesionist în faţa clienţilor.” – Alina Crangă, Director Executiv Sigla şi Lozinca

Sigla şi Lozinca îi ajută pe clienţi să dezvolte nume, identităţi vizuale, sloganuri, design de materiale de papetărie şi manifestări online pentru brand-uri de companii, produse și servicii.

Un element de noutate sunt serviciile de brand management, care permit companiilor fără echipă de marketing în organigramă să continue coerent demersurile de comunicare după încheierea proiectului de branding sau rebranding. Serviciul este disponibil contra unui onorariu lunar.

„Vrem ca, prin Sigla şi Lozinca, să aducem know-how de branding și eficiență comercială prin design chiar și în cele mai mici companii din România. Ţintim la standardele pe care le vedem în pieţe cu o cultură vizuală dezvoltată, în care orice cafenea și orice produs artizanal beneficiază de un design plăcut, dacă nu spectaculos. Vom contribui la dezvoltarea unui mediu vizual mai educat din punct de vedere estetic, ceea ce va fi benefic pentru toată lumea implicată în fluxul comercial generat de brand-uri. Aceasta este misiunea pe care am setat-o pentru noua divizie, dincolo de obiectivele de business pe care le avem ca urmare a acestei investiţii.” – Andreea Florea (foto sus), Managing Partner Brandtailors & fondator Sigla și Lozinca.