Cautare
, Contributor

Shopping |
|

Bourjois trece oficial la Coty Inc.

Coty Inc. (NYSE: COTY) și CHANEL au anunțat că au finalizat achiziția brandului de cosmetice Bourjois de la CHANEL în schimbul a 15.43 milioane de acțiuni clasa A aparținând companiei Coty.
 aboneaza-te
Bourjois - 150 de ani

Bourjois are un portofoliu de cosmetice care se vând în aproximativ 23.000 de puncte de distribuție, în peste 50 de țări din întreaga lume, fiind lider în unele dintre cele mai atractive piețe, precum Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Asia.

Bourjois a fost fondată în 1863, de actorul francez Joseph-Albert Ponsin care a a creat o linie de produse de machiaj pentru colegii săi actori. Compania franceză operează în peste 50 de țări. Brandul distribuie produse originale și creative de mai bine de 150 de ani, ceea ce a făcut ca chic-ul parisian să fie accesibil pentru femeile din întreaga lume.

Coty este o companie globală de beauty, lider de piaţă, cu venituri nete de 4.6 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat pe 30 iunie 2014. Fondată la Paris în 1904, Coty este o companie de beauty cu un portofoliu ce conţine parfumuri celebre, produse cosmetice pentru machiaj şi produse de îngrijire a corpului vândute în peste 130 de ţări şi teritorii. Prousele Coty se regăsesc în branduri precum adidas, Calvin Klein, Chloé, DAVIDOFF, Marc Jacobs, OPI, philosophy, Playboy, Rimmel si Sally Hansen.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii