Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Boston Consulting Group anunță investiții de 400 de milioane de dolari pentru un impact zero asupra climei

Boston Consulting Group (BCG), companie globală de consultanţă în management, a anunţat luni investiții de 400 de milioane de dolari până în 2030 pentru a avea impact zero asupra climei.  
 aboneaza-te
impact asupra climei, schimbări climatice

“Pe lângă transformarea propriilor operaţiuni şi investiţii în vederea eliminării carbonului, BCG anunţă angajamentul în valoare de 400 de milioane de dolari, bani ce vor fi investiţi pe perioada următorului deceniu, pentru a permite echipelor sale să conducă proiectul privind impactul asupra climei şi mediului în guverne, industrii, ONG-uri şi coaliţii, pentru a avansa cu progresul global către un impact zero asupra climei”, arată compania într-un comunicat citat de News.ro.

Pentru a atinge acest obiectiv, BCG își va reduce amprenta de carbon şi va neutraliza impactul asupra climei prin investiţii în proiecte importante în acest domeniu.

“Pandemia COVID-19 a evidenţiat nevoia unor eforturi globale de a veni cu soluţii la cele mai mari probleme ale lumii. Cea mai mare influenţă pe care BCG o poate avea este în sprijinirea clienţii noştri pentru a face faţă provocărilor climatice şi pentru a-şi accelera tranziţia către o economie cu emisii reduse de carbon. Dar pentru a fi încrezători şi mândri de munca noastră, trebuie să ne schimbăm în mod substanţial modul în care operăm şi investim. Ca orice companie, trebuie să mergem înainte”, a declarat Rich Lesser, CEO al Boston Consulting Group (BCG), citat de News.ro.

Astfel, compania va reduce emisiile directe de energie şi electricitate — faţă de anul de referinţă, 2018 — cu 90% pentru fiecare angajat cu normă întreagă până în 2025.

De asemenea, BCG a achiziţionat, în 2019, energie electrică 100% regenerabilă și a făcut schimbări în rândul călătoriilor de afaceri pentru a reduce amprenta sa totală pentru fiecare angajat.

Astfel, compania este neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon din 2018 și a implementat anual peste 350 de proiecte climatice şi de mediu, în parteneriat cu peste 250 de organizaţii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii