Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Bosh, afaceri de 210 milioane euro în 2014 pe piața românească

Grupul Bosh a avut afaceri de 210 milioane de euro pe plan local în 2014, iar pentru anul în curs Mihai Boldijar, directorul companiei, estimează o creștere curpinsă între 12 și 15%. La nivel mondial, Bosh a înregistrat o cifră de afaceri de 49 de miliarde de euro în 2014, în creștere cu 7,4% față de 2013.
bosch

Potrivit lui Mihai Boldijar după primul trimestru al anului 2015, compania a înregistrat o creștere semnificativă a vânzărilor, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Mai mult, el a mai spus că mizează pe o creștere cu două cifre în sectoarele de activitate din acest an și corespunzător acestei evoluții vor continua investițiile în țară și vor crește numărul angajaților pentru a răspunde cererii tot mai mari a produselor și serviciilor oferite de Bosh.

El a mai explicat că cea mai mare creștere s-a înregistrat în sectorul auto care a crescut cu 9,9%, ajungând până la 33,3 miliarde de euro.

La ora actuală, Bosh înregistrează circa 2.700 de angajați cumulat în cele patru locații din țară (București; Jucu – județul Cluj; Blaj și Timișoara), iar până la finele lui 2015, directorul general al companiei vrea ca numărul angajaților să depășească 3.000.

În ceea ce privește investițiile, aproximativ 55 de milioane de euro vor merge în special în dezvoltarea unităților de producție din sectorul Soluții de Mobilitate, iar în Blaj compania va deschide o nouă linie de producție pentru componente electrice ale grupului motopropulsor.

„Prin deschiderea noului centru de software din Cluj, Bosh ș-a intensificat activitățile locale de cercetare și dezvoltare”, a menționat Mihai Boldijar.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii