Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Afaceri |
|

Bosch, investiție la Cluj de 21 de milioane de euro în cea de-a doua clădire de birouri pentru Centrul de Inginerie

Lucrările de construcție vor fi finalizate în anul 2023, clădirea urmând a fi dată în folosință la începutul anului 2024.
bosch

Noua clădire, care va fi conectată cu sediul existent prin două pasarele, se va întinde pe o suprafață construită de circa 10.000 de metri pătrați și zece etaje, fiind prevăzută cu o parcare subterană. Investiția totală planificată pentru acest proiect este de aproximativ 21 de milioane de euro.

„Activitățile de dezvoltare ale Grupului Bosch în Romania au crescut în mod constant și sustenabil în ultimii ani, astfel că am decis extinderea Centrului de Inginerie din Cluj cu o a doua clădire, care să susţină această creştere şi să asigure infrastructura necesară pentru noi proiecte complexe”, a declarat Mihai Boldijar, director general al Robert Bosch S.R.L. și reprezentantul Grupului Bosch în România.

Adițional birourilor și sălilor de ședințe moderne, având un design atractiv, noua clădire va oferi diferite facilități, precum zone pentru testarea mașinilor, spațiu dedicat proiectelor studențești, sală de conferință și zone de relaxare.

Cele două clădiri de birouri ale centrului din Cluj pot găzdui în total peste 1400 de angajați, activând în cadrul unui model de lucru hibrid.

Centrul de Inginerie Bosch din Cluj oferă angajaților săi condiții de muncă flexibile, într-un model de lucru hibrid, și spații inspiraționale, care favorizează comunicarea și interacțiunea. Prima clădire a centrului, inaugurată în februarie 2020 și având o suprafață construită de circa 17.000 metri pătrați, este dotată cu cu birouri flexibile, cu un design modern și spații de relaxare.

Grupul Bosch este prezent în România de 27 de ani și are aproximativ 8.160 de angajați. În 2020, Bosch a înregistrat vânzări de 448 milioane de euro pe piața din România. Vânzările totale nete, incluzând vânzările companiilor neconsolidate și livrările interne către companiile afiliate, au atins 1,4 miliarde de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii