Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Bosch a investit 77 milioane de euro în centrul din Cluj și se pregatește de deschiderea oficială

bosch.jpg
Bosch a investit 77 milioane de euro în centrul de cercetare şi producţie din Cluj, pe care urmează să îl deschidă oficial pe 9 mai.

Companie care activează în industria auto, tehnologie industrială, bunuri de larg consum și construcții a pus în funcțiune noua unitate încă de la finele anului trecut, dar deschiderea oficială va avea loc în această primăvară.

,,Anul trecut, Bosch a angajat circa 325 de persoane atât pentru activităţile de producţie, cât şi pentru cele de cercetare şi dezvoltare. Concernul german va continua şi în anul 2014 procesul de angajare din Cluj”, a anunțat compania.

Centrul, situat în Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu, are o suprafaţă totală de circa 38.000 de metri pătraţi şi va face parte din divizia Automotive Electronics, care dezvoltă şi produce unităţi electronice de comandă, semiconductori şi senzori pentru industria auto şi alte domenii. Divizia are 17 unităţi de producţie la nivel mondial şi aproximativ 20.000 de angajaţi. În România, Bosch are activităţi la Bucureşti, Blaj, Cluj şi Timişoara, cu circa 2.000 de angajaţi la începutul anului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii