Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Boris Johnson nu extinde relaxarea

Primul ministru al Marii Britanii, Boris Johnson, a decis că este momentul ca lumea să devină mai conștientă de pericolul adus de virus și să limiteze relaxarea restricțiilor.
boris johnson profimedia-0515406160

Primul ministru al Marii Britanii, Boris Johnson, a decis că este momentul ca lumea să devină mai conștientă de pericolul adus de virus și să limiteze relaxarea restricțiilor, informează The Telegraph. El spune că Marea Britanie este la un pas de un al doilea val de infectări cu SARS-CoV2.

În timpul unei conferințe de presă, primul ministru a confirmat că va„amâna” alte relaxari ale restricțiilor impuse pe timp de pandemie pentru cel puțin o săptămână. Mai mult, vor fi impuse noi restricții asupra unor regiuni din nordul Angliei.

Chris Whitty, medic șef, a declarat că Marea Britanie a ajuns probabil „aproape de limita sau limitele a ceea ce putem face în ceea ce privește deschiderea societății”.

Boris Johnson a mai adăugat: “Până la 15 august, cazinourile, sălile de bowling, patinoarele și alte servicii care presupun nerespectarea distanțării sociale trebuie să rămână închise”.

De asemenea, nu se vor relua spectacolele în spații închise, nu vor avea loc adunări la evenimente sportive sau centre de conferință și nici petreceri de nuntă cu peste 30 de persoane.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii