Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Boris Johnson, despre ultimul termen pentru un acord post-Brexit cu UE: „Dacă nu ne înțelegem până atunci, nu văd un acord de liber schimb între noi ”

15 octombrie este ultimul termen pentru încheierea unui acord între Marea Britanie și Uniunea Europeană, susține premierul britanic Boris Johnson.
 aboneaza-te
Boris Johnson

15 octombrie octombrie reprezintă ultimul termen pentru încheierea unui acord post-Brexit cu Uniunea Europeană, potrivit premierului britanic Boris Johnson, care repetă că Marea Britanie nu va face compromisuri cu privire la independenţa sa, înainte de deschiderea la Londra a celei de-a opta sesiuni de negocieri.

„UE a fost foarte clară în ceea ce priveşte calendarul. Şi eu. Trebuie să existe un acord cu prietenii noştri europeni din 15 octombrie, astfel încât acesta să intre în vigoare până la sfârşitul anului”, subliniază Boris Johnson, potrivit Le Figaro.

„Dacă nu ne vom înţelege până atunci, nu văd un acord de liber schimb între noi. Am avea un acord comercial cu UE la fel ca cel cu Australia”, care ar reprezenta “un rezultat bun pentru Regatul Unit”, adaugă Boris Johson.

În absenţa unui acord înainte de 31 decembrie, s-ar aplica singurele reguli ale Organizaţiei Mondiale a Comerţului (OMC), cu taxe vamale ridicate şi controale vamale extinse.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii