Cautare
, Forbes Staff

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important tech and business news. Graduated from University of Bucharest with an MA in Political Journalism. Worked as a journal...

Lideri |
|

Boris Johnson: „America a revenit fără rezerve în poziția de lider al lumii libere”

Premierul britanic îl felicită pe Joe Biden, despre care spune că a pus din nou Statele Unite în poziția de lider al lumii libere printr-o decizie care a ajutat Occidentul să se unească.
Boris Johnson

„Așa cum ați văzut și auzit anterior, America a revenit fără rezerve în poziția de lider al lumii libere, iar acesta este un lucru fantastic”, a afirmat Boris Johnson în cursul Conferinței de Securitate de la Munchen, referindu-se la un discurs susținut anterior de președintele SUA.

„Pesimismul a fost excesiv. Și întoarcem o pagină, iar țările pe care noi toți le numim Occidentul se reunesc și își îmbină din nou formidabila putere și expertiză”, a mai spus Johnson.

Preşedintele american Joe Biden a reafirmat, în discursul susținut cu ocazia Conferinţei de Securitate de la Munchen, importanţa parteneriatului transatlantic şi a promis că SUA vor face faţă împreună cu aliaţii europeni provocărilor comune.

„Transmit un mesaj clar lumii: America s-a întors. Alianța transatlantică a revenit”, a afirmat cel de-al 46-lea președinte al SUA, de la Casa Albă, la această reuniune desfăşurată în format virtual.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii