Cautare
, Contributor

Cariere |
|

Boris Billich, noul CEO Mercedes-Benz România

Boris_Billich.JPG
Începând cu data de 1 iunie 2013, conducerea Mercedes-Benz România va fi preluată de către Boris Billich, în calitate de CEO. Predecesorul său, Michael Grewe, actualul CEO şi preşedinte Mercedes-Benz România, îşi va continua cariera profesională alături de concernul Daimler AG, preluând funcţia de CEO Mercedes-Benz Thailanda.

Primul contact cu România al lui Boris Billich a avut loc în 1994, când a fost numit Market Manager pe segmentul de Autoturisme şi Autovehicule Comerciale Uşoare în Europa Centrală şi de Est. În perioada precedentă anului 2004, el a coordonat activitățile de formare şi consolidare a business-ului de Autovehicule Comerciale Uşoare Mercedes-Benz în România.

Află cum vrea Rolf Rosendaal să atragă posesorii de autoturisme second-hand în service–urile Mercedes-Benz din România

Noul CEO Mercedes-Benz România dispune de o vastă experienţă în cadrul departamentului de vânzări, acumulată atât la sediul central din Germania, cât şi în cadrul sucursalelor din Emiratele Arabe Unite, Republica Cehă şi Rusia, unde în prezent ocupă poziţia de CEO Mercedes-Benz Truck Vostok.

Boris Billich va prelua atribuţiile de CEO şi Preşedinte Mercedes-Benz România de la domnul Michael Grewe.

După aproape şapte ani de activitate în cadrul sucursalei Daimler AG din România, Michael Grewe îşi încheie mandatul n ţara noastră, urmând să fie investit în funcţia de CEO Mercedes-Benz Thailanda.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii