Cautare
, Contributor

Educatie |
|

Bootcamp Banometru, programul care te ghidează în a prelua controlul asupra propriilor finanțe, are deja 1000 de participanți

Bootcamp Online Banometru s-a lansat de două săptămâni și are deja 1000 de participanți. Programul Banometru a fost inițiat în 2016 de Asociația pentru Relații Comunitare, Asociația Educație pentru Viața Reală și ING Bank.  
Banometru

Bootcamp Banometru este destinat persoanelor care întâmpină dificultăți în a-și administra finanțele și celor care se confruntă cu provocări precum cheltuielile impulsive sau lipsa economiilor.

În plus, programul Banometru pune la dispoziție gratuit și în versiunea online coaching financiar individual, pentru a îndruma participanții să ia decizii financiare sănătoase. 

Acest proiect se dovedește extrem de util în contextul crizei generate de epidemia de coronvirus, care a determinat multe persoane să regândească modul în care își organizează finanțele.

Bootcamp Banometru te învață cum să economisești

Doritorii pot aplica pe site-ul oficial, până la finalul lunii iunie 2020. Programul durează 9 săptămâni și se vor aborda subiecte precum: bugetul personal, stabilirea obiectivelor financiare, relația dintre venituri și cheltuieli, transformarea abilităților în bani,  datorii bune vs. datorii rele, ținerea cheltuielilor sub control și investiții inteligente.

Prin acest proiect se urmărește ca participanții să devină mai echilibrați din punct de vedere financiar, dar și să deprindă obiceiuri sănătoase de gestionare a bugetului personal.

Banometru este un program lansat în 2016, însumează 2031 de participanți, 279 de ateliere și 749 de beneficiari de coaching individual. 79% dintre participanți recomandă programul celor apropiați și 39% înregistrează o creștere semnificativă a comportamentului financiar sănătos (buget lunar constant). 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii