FacebookTwitterLinkedIn

Noua colecție „Flora, Ursi și Bursi” de la Editura Curtea Veche vine în sprijinul părinților și copiilor cu povestioare simple, cu rol terapeutic și de învățare. Scopul acestora este de a vindeca sau, pur și simplu, de a oferi claritate unei experiențe, de a da sens întâmplărilor, de a pregăti copiii pentru evenimente viitoare, oferind siguranță prin predictibilitate și sens: folosirea oliței, venirea unui frățior, vizita la doctor, etc.

Pașii de înscriere în concurs

Concursul se adresează comunităților Forbes Kids și Editura Curtea Veche, prin urmare, asigurați-vă că urmăriți aceste două pagini pe Facebook. Apoi,

notați în secțiunea de comentarii a postării care anunță concursul titlul cărții pentru care vă înscrieți și argumentați alegerea făcută (AICI)

dați tag către doi prieteni-părinți iubitori de carte

redistribuiți postare pe profilul vostru de Fb

Concursul se desfășoară în perioada 1 – 10 aprilie. Oferim 10 cărți din colecția „Flora, Ursi și Bursi”, câte una pentru fiecare câștigător (volume diferite). Alegerea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook Forbes Kids.

 Premii oferite de Ed. Curtea Veche

În cadrul acestui #bookgiveaway, Editura Curtea Veche oferă drept premiu 5 titluri simpatice cu rol terapeutic și de învățare, scrise de Rowena Blyth. Cărticelele sunt special concepute pentru copii foarte mici, care să se uite pe ilustrațiile viu colorate în timp ce părinții le citesc despre pățaniile pline de învățăminte ale celor trei prieteni. Mai jos regăsiți titlul și descrierea fiecărei cărți în parte.

Titlu: Flora, Ursi & Bursi, vol. 1. Bursi învață să împartă cu alții

Într-o excursie la malul mării împreună cu Flora și Ursi, Bursi descoperă că poate fi foarte plăcut să împarți. Ba mai mult, își dă seama că, dacă ești generos, poți fi răsplătit. Trei prieteni – Flora, Ursi și Bursi – află ce înseamnă să dăruiești și cât de distractiv poate să fie asta!

Titlu: Flora, Ursi & Bursi, vol. 2. Bursi și olița cea nouă

La început, gândul că trebuie să folosească olița îl cam sperie pe Bursi. Dar, după ce prietenii săi îl încurajează, Bursi descoperă că statul pe oliță e mai interesant decât credea! Urmărește-l pe Bursi în palpitanta lui aventură la oliță! Cine și-ar fi închipuit că această activitate poate fi atât de distractivă? Trei prieteni – Flora, Ursi și Bursi – le insuflă celor mici încredere și curaj să renunțe la scutece. Fii și tu alături de ei!

Titlu: Flora, Ursi & Bursi, vol. 3. Flora merge la doctor

Flora nu se simte deloc bine, iar prietenii ei nu reușesc s-o înveselească. În plus, o cam neliniștește gândul că trebuie să meargă la doctor. Ce deznodământ va avea această poveste? Urmărește aventurile celor trei prieteni – Flora, Ursi și Bursi – care descoperă neplăcerile unei răceli, dar și cel mai bun medicament! Uneori, nu strică un pic de distracție!

Titlu: Flora, Ursi & Bursi, vol. 4. Flora și noul bebe

Flora descoperă ce se întâmplă când în familie apare un nou bebe și cât de minunat e să fii sora mai mare. Alături de bunii ei prieteni, Ursi și Bursi, învață lucruri interesante și se distrează! Caută și celelalte cărți din aceeași colecție, o colecție de povești cu tâlc și ilustrații hazlii care îi vor ajuta pe micuți să treacă prin cele mai importante etape ale copilăriei!

Titlu: Flora, Ursi & Bursi, vol. 5. Ursi și dințișorul buclucaș

Ursi este foarte hotărât să nu renunțe la dințișorul de lapte care stă să cadă, până când află de Zâna Măseluță și minunățiile pe care le face! Dar chiar atunci, dințișorul buclucaș are alte planuri! Descoperă alături de cei trei prieteni – Flora, Ursi și Bursi – ce înseamnă să ai un dinte care stă să cadă! Și să te gândești ce ai face tu cu bănuțul pe care l-ai primi de la Zâna Măseluță!

SUCCES!