FacebookTwitterLinkedIn

Concursul Forbes Kids & Editura Aramis se desfășoară în perioada 26 –  31 mai. Vor fi desemnați 10 câștigători, câte unul pentru fiecare carte. Alegerea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook Forbes Kids de Ziua Copilului.

Condiții de participare concurs

Am promis condiții simple de participare și chiar sunt.

✔️ LIKE Concursul se adresează comunităților Forbes Kids și Editura Aramisprin urmare, asigurați-vă că urmăriți aceste două pagini pe Facebook.

✔️ COMMENT Notați în secțiunea de comentarii a postării care anunță concursul (click AICI) titlul cărții pentru care vă înscrieți în concurs

✔️ TAG Tot în secțiunea de comentarii, menționați doi prieteni care – știți voi – au copii cu drag de carte și povești

Atât. Și, dacă vă place inițiativa noastră, SHARE it! 🙂 Mulțumim!

Premii oferite de Editura Aramis

Editura Aramis susține învățământul și se implică constant în procesul de educație, fiind în topul celor mai mari edituri de carte pentru copii din România. Cărțile propuse de Editura Aramis pentru acest concurs sunt o invitație în lumea fascinantă a poveștilor, o lume plină de aventură, curiozitate, învățăminte. Iată-le: cu titlu, autor și o scurtă descriere!

Acasă este acolo unde există tot ce iubești, de Heidi și Daniel Howarth

Sinopsis: Chiar dacă nu aparții în mod natural unui loc, prietenii sunt cei care te pot ajuta să transformi acel loc străin într-o adevărată casă.
Roboțel parcurge această experiență emoționantă în timp ce își ajută prietenii să salveze pădurea devenită noua lui casă.

Un dragon pe nume OU, de Heidi și Daniel Howarth

Sinopsis: Cu un nume pe care îl consideră prostesc, total deosebit de frații și părinții lui – adevărate modele în lumea dragonilor –, OU învață că a fi diferit te face unic. Un dragon pe nume OU ne învață că fiecare are cel puțin o calitate care îi dă valoare.

O noapte de speriat, de Caroline Roque și Gregoire Mabire

Sinopsis: La fel ca în fiecare seară la lăsarea întunericului, tata-Şoarec, mama-Șoarec și cei doi copii ai lor se pregătesc să meargă la cumpărături.Sunteţi gata? Tata-Şoarec deschide uşa… Dar, vai! Casa lor e sub pat… iar deasupra este monstrul de pe pat! Cum se va încheia oare această aventură? Vei descoperi citind cartea!

Taxiul lui Caleb, de Sally și Sylvain Chomet

Sinopsis: Te-ai gândit vreodată că, în același spațiu, pot exista două lumi paralele în timp? Dacă ai fi avut taxiul năstrușnic al lui Caleb, cu siguranță ai fi aflat lucrul acesta. În paginile cărții îl vei putea însoți pe micul Caleb în aventura lui: evadarea dintr-o școală în care cu siguranță nu ai dori să înveți, călătoria în lumea paralelă, salvarea unei prietenii ce părea pierdută sunt numai câteva dintre motivele care ți-ar putea stârni interesul.

Doc Mianunilius, de Viola Herzlieb

Miaunilius e un motan portocaliu, leneș, gras și răsfățat de stăpâna lui. El se transformă în doctorul Miaunilius de fiecare dată când stăpâna iese în oraș cu prietenele sale. Mai exact lunea, miercurea și vinerea la prânz, casa se transformă pentru două ore în cabinetul lui – mobilele sunt rearanjate, astfel încât sufrageria devine camera de așteptare, iar biroul – cabinetul de consultații.

Blonsky Gândăcelul și foarte lunga lui listă de interdicții, de E.S. Redmond

Benjamin, zis Gândăcel, nu e un băiat rău. E doar mereu pus pe șotii. Îi place să piardă vremea înainte de școală, să-și enerveze sora mai mare citindu-i jurnalul, să-și verse frișcă din tub direct în gură și să producă pârțuri false cu subsuoara tocmai când învățătoarea se apleacă. Toate astea îl trimit de urgență la directoarea școlii, apoi acasă, în fotoliul unde e pus să încropească lista cu ce nu are voie să facă. Tu câte faci din lista lui?

Incredibilele cazuri ale lui Dr. Dark. Secretul orașului de aur, de Fabian Lenk

Sinopsis: Detectivul particular și copiii săi, gemenii Leandro și Luna, pornesc într-o misiune palpitantă. În inima junglei amazoniene din Peru există un misterios oraș incas, iar unul dintre cercetătorii însărcinați să-l descopere tocmai a dispărut. Cu rezerve de gaz ilariant în bagaj și cu ajutorul roboților Rob și Tinnie, echipa Dark se avântă într-o periculoasă căutare a indiciilor prin pădurea tropicală.

Spangles McNasty și Tunelul Groazei, de Steve Webb 

Sinopsis: Spangles McNasty, cel care se poartă urât cu toată lumea și adoră să se strâmbe la băbuțele de pe stradă, tocmai a moştenit un montagne russe tematic intitulat Tunelul Groazei! Doar că, atunci când Spangles şi prietenul lui cel trăznit, Pete Faţă-de-Cârnat, se duc să îl vadă, constată că dacă vor dori să scoată vreun ban din Tunel, ar trebui să pună serios osul la treabă şi să-l repare.

Spangles McNasty și Peștele de Aur, de Steve Webb

Sinopsis: Spangles McNasty a hotărât să-și petreacă vara făcând ceea ce-i place lui mai mult și mai mult: să urle la copii, să se strâmbe la bătrânele de pe stradă, și, mai presus de toate, să colecționeze orice lucru strălucitor îi iese în cale! Convinși că peștișorii aurii sunt făcuți din aur curat, Spangles și prietenul lui, Pete Față-de-Cârnat, pornesc în căutarea marelui Pește de Aur. Asta îi va face neînchipuit de bogați! Sau așa cred ei…

Prietenul meu, Robotul de Zapf

Sinopsis: Tim este un băiețel absolut normal. Sau era până să găsească un obiect care l-a dus, printr-o poartă magică, în Roboterra, țara unde locuiesc roboții. Ajuns aici, primul lui gând a fost să se întoarcă acasă, însă ceea ce a găsit el părea să fie un obiect foarte dorit de către toți locuitorii din Roboterra. Și asta i-a creat o mulțime de probleme…

Care titlu v-a trezit cel mai și cel mai mult interesul?