Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

Bookfest 2018: evenimentele și noutățile editurii All

În perioada 30 mai – 03 iunie 2018, Grupul Editorial ALL va fi prezent la cea de-a XIII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest cu reduceri de până la 80%, noutăți editoriale pentru toate vârstele, lansări și cadouri dulci pentru cititori.
Afis ALL la Bookfest 2018

Printre noutățile editoriale pe care grupul ALL le va prezenta în cadrul Bookfest, se numără:

1. Pisicile războinice. Noua profeție își așteaptă cititorii cu cea de-a XI-a carte, Amurg

2. Romanul Perfecți, cel de-al doilea volum al seriei Defecți, de Cecelia Ahern, continuă aventurile lui Celestine North, eroina declarată „cea mai defectă persoană din țară”.

3. Volumul Ecaterina cea Mare. Portretul unei femei prezintă un portret sensibil și complex nu doar al unei gigantice personalități din istoria Rusiei, ci și al unei femei în carne și oase.

4. Gena. O istorie fascinantă reprezintă, de fapt, povestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei, spusă cu măiestrie de Siddhartha Mukherjee, autor distins cu Premiul Pulitzer. Genetica a marcat definitiv evoluția biologiei și a medicinei moderne.

5. Grant. Atlas de anatomie este cea mai nouă apariție din portofoliul de carte medicală al Editurii ALL. Volumul conține referințe vizuale uimitoare și informații de o relevanță clinică incontestabilă, adresându-se deopotrivă studenților și tuturor profesioniștilor din domeniul medical.

În ceea ce privește evenimentele pregătite pentru salonul de carte, grupul editorial All anunță:

– lansarea volumului Practica medicală pentru studenții la medicină, coordonat de Camelia Diaconu și Alexandru-Mihnea Găman, parte a unui proiect original care își propune să consolideze experiența clinică a studenților la medicină; Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață?, semnat de dr. Laura Ene și Festivalul Pisicilor războinice – micuții cititori pasionați de seria de romane Fantasy Pisicile războinice vor pătrunde în universul personajelor preferate prin intermediul unui spațiu special amenajat în standul ALL, pe toată perioada târgului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii