Cautare
, Forbes Staff

Bunuri de consum |
|

Bonami estimează afaceri de 4 mil. euro în 2018, plus 75%. Românii sunt din ce în ce mai interesați de achiziționarea de mobilier online

Bonami, magazin online care comercializează produse din zona home & deco și mobilier, prognozează în 2018 o cifră de afaceri de 4 milioane de euro​​, în creștere cu 75% față de anul anterior și reprezentând 10% din cifra totală de afaceri a companiei.
mobila shutterstock_549055441

Numărul total al persoanelor înregistrate s-a dublat, ajungând la ​800.000 de abonați.

Bonami este originar din Cehia și este prezent Polonia, Slovacia, România și, din septembrie 2018, și ​în Ungaria​​.

“​În baza experienței acumulate pe celelalte piețe, a numărului actual de preînregistrări, peste 100.000, și a concurenței scăzute de pe piață maghiară, ne așteptăm ca Ungaria să atingă anul acesta o cifră de afaceri de 600.000 de euro, ceea ce reprezintă cea mai rapidă lansare dintre toate țările”​, a afirmat David Siska, CEO Bonami.

Compania și-a extins la 12.000 numărul de produse disponibile în stoc, iar spațiul de depozitare ocupă acum o suprafață de 10.000 mp.

Românii sunt din ce în ce mai interesați de achiziționarea de mobilier online.Vânzările categoriei de mobilier au crescut cu 200% față de anul trecut. În categoria home & design, în topul preferințelor românilor sunt covoarele și lenjeriile de pat.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii