Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Transport |
|

Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Suceava

Compania estoniană continuă astfel planul de extindere și își consolidează poziția de piață la nivel național, fiind de acum prezentă cu serviciile sale în 18 orașe din țară.
bolt_

Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România, a declarat: „În ultima perioadă, am reușit să adăugăm constant noi orașe pe harta Bolt, iar astăzi lansăm serviciile noastre de transport la cerere în Suceava. Suntem prima companie de ride-hailing prezentă aici și ne dorim să fim un partener de mobilitate de încredere și de lungă durată pentru suceveni.”

Prețul curselor Bolt din Suceava începe de la 8 lei, iar pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%. Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție.

Compania Bolt este prezentă în România cu serviciile de ride-hailing, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii