Cautare
, Contributor

Transport |
|

Bolt închide o nouă rundă de finanțare cu 150 de milioane de euro 

Platforma europeană de mobilitate Bolt a strâns 150 de milioane de euro într-o rundă de finanțare.  
Bolt_app

Investiția a fost condusă de D1 Capital Partners, cu participarea Darsana Capital Partners, arată un comunicat de presă emis de Bolt astăzi, 16 decembrie.

În ciuda efectelor pandemiei COVID-19, Bolt a cunoscut o creștere imensă în ultimul an. Aproape că ne-am dublat numărul de utilizatori și am lansat serviciile noastre – de la ride-hailing la micromobilitate și livrare de alimente – în 50 de orașe noi”, a declarat Markus Villig, CEO și co-fondator Bolt.

Pentru anul 2021, compania a stabilit o serie de obiective ambițioase. Bolt intenționează să lanseze noi funcții, cum ar fi monitorizarea automată a călătoriei cu ajutorul inteligenței artificiale, pentru a prevedea și preveni incidentele.

În 2021, facem eforturi susținute ca să devenim liderul industriei în materie de siguranță și calitate a platformei. Plănuim să lansăm soluții și mai inovatoare, cum ar fi verificarea facială a șoferului și monitorizarea automată a călătoriei, folosind machine learning pentru a preveni eventualele incidente și asigura servicii de cea mai înaltă calitate pentru utilizatorii noștri”, a adăugat Markus Villig.

În 2020, Bolt s-a extins în 200 de orașe din 40 de țări și a ajuns la 50 de milioane de utilizatori la nivel global. Bolt Food, lansat în 2019, este disponibil în prezent în 16 țări și 33 de orașe.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii