FacebookTwitterLinkedIn

Astfel că, în plină pandemie, în data de 5 iunie, Boiler Coffee Shop, un business din domeniul specialty coffee și-a făcut curaj și a investit 35.000 de euro în deschiderea unei noi locații în zona Piața Muncii.

„Ideea extinderii ne-a venit după deschiderea primei cafenele, în Piața Romană, acum aproape 4 ani, bazată pe relația directă și specială între barista și iubitorul de cafea. Am observat că românii încep să înteleagă și să aprecieze specificul unei cafele de specialitate și, ca urmare,  aleg coffee shop-uri unde pot găsi un barista cu experiență în domeniu, produse de calitate, dar și proceduri care urmăresc păstrarea calității și a gustului cafelei. Lansarea Boiler Milk & Coffee a fost pasul următorul, pariul că un astfel de loc poate crește și supraviețui și într-un cartier bucureștean, continuând să educăm oamenii în spiritul curiozității și descoperirii universului cafelei de specialitate”, a  declarat Paul Ungureanu, fondatorul Boiler Coffee Shop.

Boiler Milk&Coffee este un coffee shop de 18 metri pătrați, care se vrea a fi un laborator de preparat și servit cafea de specialitate, adresat comunității unui cartier bucureștean.

Fondatorul Boiler Coffee Shop, Paul Ungureanu este barista de mai bine de 15 ani, campion național la latte art și fondatorul primei școli de cafea din București.