Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Bogdan Petean din Iași a câștigat concursul de afișe „Fear the Walking Dead” organizat de AMC

AMC Global a anunțat lista câștigătorilor concursului de postere alternative pentru „Fear the Walking Dead”, în România fiind desemnat câștigător Bogdan Petean (foto) din Iași, care va primi premiul de 1.000 de dolari, informează Media Expres. Din juriu au făcut parte producătorii executivi ai serialului: Andrew Chambliss, Ian Goldberg (care sunt și showrunneri) și Greg Nicotero.
Premiul AMC

Pe lângă premiul românesc, juriul a ales câștigători locali și în America Latină, Polonia, Portugalia, Spania, Thailanda și Marea Britanie, notează Media Expres.

Posterul câștigător la nivel global a fost creat de Phongchanok Charonephongin, din Thailanda, care a primit o excursie pentru două persoane la Los Angeles, locul unde a început povestea „Fear the Walking Dead”.

Posterul românesc creat de Bogdan Petean (foto) va fi afișat timp de o lună pe trotuar la ieșirea din stația de metrou de la Universitate / TNB, în București, în cadrul campaniei de promovare a serialului derulată de AMC.

VEZI PUBLICITATEA PE TELEVIUZIUNILE PENTRU COPII ȘI TINERET! 

A patra serie din „Fear the Walking Dead” are premiera pe AMC în noaptea de 15 spre 16 aprilie, de la ora 05:00, episodul urmând să fie difuzat apoi pe post lunea, de la ora 22:00.

În al patrulea sezon din „Fear the Walking Dead”, lumea protagonistei Madison Clark (Kim Dickens) și a familiei acesteia este văzută cu alți ochi… cei ai lui Morgan Jones (Lennie James), care se alătură poveștii, direct din universul serialului original, „The Walking Dead”.

Pe măsură ce personajele din povestea cu zombi se confruntă cu un prezent incert, plin de lupte, descoperiri, prieteni, dușmani și amenințări vechi și noi, acestea fac alianțe, se luptă între ele și dau piept cu o legiune a morților-vii. Scopul final este o viață cât de cât normală, în mijlocul presiunii care îi înconjoară.

În lupta pentru o nouă realitate în „Fear the Walking Dead”, se vor înfrunta întunericul și lumina, teroarea și pacea, eroii și mercenarii.

Produs de către AMC Studios, serialul „Fear the Walking Dead” îi are drept producători executivi pe Scott M. Gimple, Andrew Chambliss și Ian Goldberg (care sunt showrunneri), dar și Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd și Greg Nicotero. Noul sezon are 16 episoade, a doua jumătate a acestora având premiera în a doua parte a anului 2018.

AMC se distribuie în România pe platformele UPC, Orange și Akta, dar nu și în oferta Digi (RCS & RDS) și Telekom TV / Nextgen. 

IATĂ CONSUMUL DE PUBLICITATE TV AL BĂNCILOR COMERCIALE! NU RATA! 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii