Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Bogdan Iordache: „Din 2014 și până astăzi, companiile de tehnologie din România au avut exituri de câteva sute de milioane în total”

Sistemul tech a cunoscut o evoluție impresionantă într-un timp scurt, spune Bogdan Iordache, care dă ca exemplu și cele două proiecte fondate de el: How to Web și TechHub.
bogdan iordache, forbes future

Conferințele How to web au început în 2010, anul acesta având loc a șaptea ediție. „Dacă ne uităm pe harta Europei, în 2010 exista o conferință de tehnologie în Paris – cea mai aproape de Europa de Est -și una în Moscova, iar între era un mare nimic”, spune Bogdan Iordache. Proiectul său a făcut intermedierea între companii și investitorii internaționali, cu expertiză. Dacă în 2010, la concursul de startup-uri din cadrul conferinței au avut de ales între cinci proiecte viabile, acum, de fiecare dată când deschid un call, au sute de aplicări, precizează antreprenorul.

GALERIE FOTO CONFERINȚA FORBES FUTURE

CITEȘTE MAI MULTE DESPRE INOVAȚIE ÎN EDIȚIA SPECIALĂ FORBES INNOVATION 

C1_Forbes_165_9mai

„Este incredibil cât de mult a crescut zona asta, iar din punct de vedere economic vor începe să apară rezultate economice cam într-un an de zile și din ce în ce mai apăsat în anii următori”, spune Bogdan Iordache.

VEZI CE AU SPUS CEILALȚI SPEAKERI ÎN CADRUL FORBES FUTURE CONFERENCE

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii