Cautare
, Forbes Staff

Bani și Investiţii |
|

Bogdan Ion preia funcția de Chief Operating Officer pentru Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale

Bogdan Ion, Country Managing Partner al EY România, a preluat, începând cu 1 iulie 2018, și funcția de Chief Operating Officer (COO) a noii regiuni EY CESA, care include Europa Centrală și de Sud-Est și Asia Centrală și cuprinde 31 de țări.
Bogdan Ion_EY

EY este structurată pe regiuni, fiecare sub coordonarea unui executiv. Acestea sunt grupate în patru zone geografice coordonate de executivi care raportează echipei de conducere globale. Colaborând, ele asigură implementarea strategiei globale EY, a menținerii unității și relevanței brandului, planificarea afacerilor și investițiilor.

Cele patru zone geografice includ 28 de regiuni, grupate astfel: America, Europa, Orientul Mijlociu, India și Africa (EMEIA); zona Asia Pacific și Japonia.

Bogdan Ion s-a alăturat EY în 2006 și a preluat funcția de Country Managing Partner al EY România din iulie 2011. Experiența sa acoperă o gamă largă de servicii de audit și consultanță pentru companii locale și multinaționale. El a contribuit la activitatea a diferite consilii de administrație și comitete de audit în legătură cu domenii precum guvernanța, riscul și transformarea.

Bogdan Ion este membru al Asociației Contabililor Experți Autorizați (ACCA) din Regatul Unit al Marii Britanii, al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) și al Camerei Experților Contabili și Contabililor din România (CECCAR). A fost membru al consiliului de administrație al AmCham în România pentru o perioadă de cinci ani și membru al Consiliului de administrație al UN Global Compact România, cea mai importantă inițiativă de cetățenie corporativă din lume pentru susținerea sustenabilității. Din anul 2011, Bogdan Ion este și membru al consiliului de conducere al Junior Achievement Romania, lider mondial în dezvoltarea abilităților antreprenoriale pentru tineri.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii