Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Bogdan Costin este noul Creative Director al Saatchi & Saatchi + The Geeks

Bogdan Costin va coordona și superviza, din punct de vedere creative, campaniile semnate de Saatchi & Saatchi + The Geeks. Bogdan Costin are peste 20 de ani de experiență în publicitate. A fost votat copywriter-ul anului în 2013 și a câștigat numeroase premii naționale și internaționale.
Bogdan_Costin

„În procesul de dezvoltare și de integrare a serviciilor și a culturilor Saatchi & Saatchi și The Geeks, sub umbrela comună a unei agenții full service cu puternic ADN  digital, un rol important este cel al persoanei responsabile de produsul creativ al agenției. Bogdan are un match de 100% cu filosofia și cultura noastră, criteriile și backgroundul corect în industrie. Suntem foarte fericiți că s-a alăturat echipei noastre și îi urăm și pe această cale, mai oficială, mult succes”, a declarat Vlad Petre, Managing Director.

Bogdan Costin spune că s-a reîntors pe strada Iorga, nr. 13, sediul grupului Publicis, „știind unde și de ce vin. Pe mulți dintre colegii de la Saatchi&Saatchi + The Geeks îi cunoșteam și aveam deja o părere bună, dar, mai mult decât atât, am venit pentru că am simțit că mă potrivesc cu cultura agenției. Iar printre atribuțiile mele de geek e să o păstrez și perpetuez. Aceasta e despre idei și îndrăzneli creative, mereu dublate de acea parte rațională care le face să fie și relevante. Despre a-ți face mai întâi bine meseria pentru clienții tăi și apoi a culege roadele, gen premii, și nu the other way round. Despre a-ți face un renume pe piață prin work bun și consistent. Toate astea într-o atmosferă mișto și relaxată. Dar despre asta ar trebui să fie publicitatea, nu?”, adaugă Bogdan Costin.

Carte de vizită Bogdan Costin

  • Și-a început cariera în 1999 ca junior copywriter la agenția Vitrina din Cluj.
  • A venit în București în 2003 și a lucrat pentru agențiile: D’Arcy, BBDO, Leo Burnett, 23 Communication Ideas, Tempo și Geometry Global.
  • A obținut premii la Effie, ADC Awards, Golden Drum și alte festivaluri naționale și internaționale.
  • A fost votat copywriter-ul anului în 2013.
  • Este membru ADC România (Art Director’s Club) din 2014.
  • A publicat la Editura Cartea Românească două romane – „Cum să faci primul milion” (2013) și „Sfârșitul a fost aproape” (2016) și a scris texte pentru teatru cu care a câștigat de două ori marele premiu la concursul de dramaturgie al Festivalului de Comedie Românească (2007, 2011)

Saatchi & Saatchi + The Geeks este o agenție de comunicare full service care funcționează de la începutul anului 2016 ca o entitate unică. Prin unirea competențelor Saatchi & Saatchi cu cele digitale ale The Geeks, noua structură livrează servicii de comunicare (ATL + Digital), adaptate nevoilor actuale ale clienților, într-o perioadă în care fragmentarea gândirii în “offline” și “online” nu mai există.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii